Politika zasebnosti

Spletno mesto www.creativenomads.si je v lasti podjetja Creative Nomads, Tom Joseph Atkins, s.p., ki je upravljavec vaših osebnih podatkov.

Sprejeli smo to Politiko zasebnosti, ki določa, kako obdelujemo podatke, ki jih zbira www.creativenomads.si, ki navaja tudi razloge, zakaj moramo zbirati določene osebne podatke o vas. Zato morate pred uporabo spletne strani www.creativenomads.si prebrati ta pravilnik o zasebnosti.

Skrbimo za vaše osebne podatke in se zavezujemo, da bomo zagotavljali njihovo zaupnost in varnost.

Osebni podatki, ki jih zbiramo:

Ko obiščete www.creativenomads.si, samodejno zbiramo določene podatke o vaši napravi, vključno s podatki o vašem spletnem brskalniku, naslovu IP, časovnem pasu in nekaterih nameščenih piškotkih na vaši napravi. Poleg tega, ko brskate po spletnem mestu, zbiramo podatke o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledujete, o tem, katera spletna mesta ali iskalni izrazi so vas napotili na spletno mesto in o vaši interakciji s spletnim mestom. Te samodejno zbrane podatke imenujemo »Podatki o napravi«. Poleg tega lahko zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete (vključno z, vendar ne omejeno na ime, priimek, naslov, informacije o plačilu itd.) med registracijo, da lahko izpolnimo pogodbo.

Zakaj obdelujemo vaše podatke?

Naša prednostna naloga je varnost podatkov o strankah, zato lahko obdelujemo le minimalne podatke o uporabnikih, le toliko, kolikor je nujno potrebno za vzdrževanje spletne strani. Podatki, zbrani samodejno, se uporabljajo samo za prepoznavanje morebitnih primerov zlorab in vzpostavitev statističnih podatkov o uporabi spletnega mesta. Ti statistični podatki niso drugače združeni na tak način, da bi identificirali katerega koli posameznega uporabnika sistema.

Spletno mesto lahko obiščete, ne da bi nam povedali, kdo ste, ali razkrili kakršno koli informacijo, po kateri bi vas nekdo lahko identificiral kot določeno, določljivo osebo. Če pa želite uporabljati nekatere funkcije spletnega mesta ali želite prejemati naše novice ali posredovati druge podatke z izpolnitvijo obrazca, nam lahko posredujete osebne podatke, kot so vaš e-poštni naslov, ime, priimek, kraj prebivališča, organizacije, telefonske številke. Lahko se odločite, da nam svojih osebnih podatkov ne boste posredovali, vendar potem morda ne boste mogli izkoristiti nekaterih funkcij spletnega mesta. Na primer, ne boste mogli prejemati našega glasila ali nas kontaktirati neposredno s spletnega mesta. Uporabniki, ki niste prepričani, kateri podatki so obvezni, nas lahko kontaktirajo na info@creativenomads.si.

Vaše pravice:

Če ste evropski rezident, imate naslednje pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki:

Pravica do obveščenosti.

Pravica dostopa.

Pravica do popravka.

Pravica do izbrisa.

Pravica do omejitve obdelave.

Pravica do prenosljivosti podatkov.

Pravica do ugovora.

Pravice v zvezi z avtomatiziranim odločanjem in profiliranjem.

Če želite uveljavljati to pravico, nas kontaktirajte preko spodnjih kontaktnih podatkov.

Poleg tega, če ste evropski rezident, ugotavljamo, da obdelujemo vaše podatke, da bi izpolnili pogodbe, ki bi jih lahko sklenili z vami (na primer, če oddate naročilo prek spletnega mesta), ali kako drugače za uresničevanje naših zakonitih poslovnih interesov, navedenih na seznamu. nad. Poleg tega upoštevajte, da se lahko vaši podatki prenesejo izven Evrope, vključno s Kanado in Združenimi državami.

Povezave do drugih spletnih mest:

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki niso v naši lasti ali pod našim nadzorom. Zavedajte se, da nismo odgovorni za taka druga spletna mesta ali prakse zasebnosti tretjih oseb. Svetujemo vam, da ste pozorni, ko zapustite našo spletno stran, in preberete izjave o zasebnosti vsake spletne strani, ki lahko zbira osebne podatke.

Varnost informacij:

Podatke, ki jih posredujete, varujemo na računalniških strežnikih v nadzorovanem, varnem okolju, zaščitenem pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Pod njegovim nadzorom in skrbništvom hranimo razumne upravne, tehnične in fizične zaščitne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem in razkritjem osebnih podatkov. Vendar prenosa podatkov prek interneta ali brezžičnega omrežja ni mogoče zagotoviti.

Pravno razkritje:

Razkrili bomo vse podatke, ki jih zberemo, uporabimo ali prejmemo, če to zahteva ali dovoljuje zakonodaja, na primer za izpolnjevanje sodnega poziva ali podobnega pravnega postopka, in če v dobri veri verjamemo, da je razkritje potrebno za zaščito naših pravic, zaščito vaše varnosti ali varnosti drugih, raziskati goljufije ali se odzvati na zahtevo vlade.

Kontaktni podatki:

Če želite stopiti v stik z nami, da bi izvedeli več o tem pravilniku, ali želite stopiti v stik z nami v zvezi s kakršno koli zadevo v zvezi s pravicami posameznika in vašimi osebnimi podatki, lahko pošljete e-pošto na info@creativenomads.si.