zakaj?

dolgočasni zakaj

Dolgočasi nas, ko vidimo iste, utrujene ustvarjalne rešitve v vsakdanu. Dolgočasi nas gledati iste reči v biznisu kar naprej in naprej, isto pomanjkanje navdušenja kar naprej in naprej.

Creative Nomads hočemo ustvarjati navdušenje kamorkoli pridemo. Naj prinesemo nekaj novega navdušenja tudi v vaš biznis. Novo energijo, ki ustvarja dobre reči.

smrt dolgočasnosti!

želeni zakaj

Zakaj delamo to, kar počnemo? Na kratko - ker želimo. Ljubimo spremembe, ljubimo inovativnost. To želimo deliti in pomagati biznisu, da bo bolj ustvarjalen.

Želimo pomagati skrbeti za boljši biznis. Da bo ta dober, da bo delal dobro. Prav takole navadno rečeno in povsem preprosto. Želimo boljši način ustvarjanja biznisa in boljši način s katerim biznis komunicira.

v biznisu želimo nosilce sprememb, upravljalce idej in poslovne inovatorje.

zabavni zakaj

Kaj je narobe s tem, da je biznis bolj zabaven in da je delo zabavno? Zabava mora biti del vsakdanjega poslovnega delovanja, ne pa nekaj, kar je ločeno od biznisa.

Zabava je potrebna, ker je življenje tako ali tako prekratko. Zabava nam pomaga sklepati prijateljstva, ustvarjati mir in se ljubiti. Torej, zakaj ne bi zabave uporabljali tudi za to, da delamo biznis dober?

zabava ni umazana beseda.

vsakdanji zakaj

Kar počnete vsak dan je pomembno. Življenje je vsakdan. Creative Nomads je enako vsakdan. Tudi to, da se sprememba zgodi le, če jo živimo vsak dan.

Isti in po starem, isto in po starem, isto in po starem, vsakdan? Zakaj? Napačno vprašanje. Odgovor je sprememba. Če še vedno ne deluje kot bi moralo, poskusite ponovno. Če še vedno ne deluje, poskusite znova. No, in če še vedno ne deluje, se vrnite na isto staro, isto staro in pozabite na to, da je treba stvari spremeniti. Gre za vprašanja, ne odgovore.

Vsak dan greste v službo, opravljate svoje delo, zato bi morali Creative Nomads postati del vsakdana.

To ne pomeni, da smo z vami vsak dan, ampak da to, na čemer delamo z vami, postane del vašega vsakdana.

Stvari spreminja tisto, kar počnete vsak dan, zato morate spremeniti vsakdan.

Zakaj je kaj in kako. Zakaj je zaradi tega, kar počnemo in kako to počnemo.

Ne bomo vam dajali istih, starih, utrujenih nasvetov in rešitev. Ne glede na to, kaj vaše podjetje počne in kako ga vodite, vemo, da vam lahko nekaj dodamo. Tisto nekaj.

Creative Nomads vam ponujamo dvojezično rešitev za vaše podjetje, ki vključuje dvojezično razmišljanje (slovensko, angleško). Sploh če želite svoje podjetje popeljatii na mednarodno raven, smo mi zagotovo pravi ljudje, s katerimi se lahko pogovorite.

Delo s Creative Nomads vam pomaga uvajati nove ideje in prakse v vaše življenje in na delovno mesto. To je to, kar počnemo.

© copyright creative nomads  ltd. 2018 - website design creative nomads - all rights reserved