prodaja

pravi način, vaš način

Imate pravi izdelek, pravo blagovno znamko (če ste že delali z nami!) in še vedno ne morete pridobiti kupcev. Ne glede na to, ali ste majhno podjetje, korporacija, neprofitna, nevladna ali katera koli druga vrsta biznisa, na koncu dneva potrebujete ljudi, da pridejo k vam po tisto, kar jim ponujate. Prodaja je zadnji korak. Zadnja ovira za preskočiti, da naredite vaš biznis dober.

Pri prodaji gre za prodajo pravega izdelka, pravim ljudem, ob pravem času.

Zveni preprosto, pa vendar lahko znova vidimo toliko ljudi in podjetij, ki ne vedo, kako stopiti na trg in prodati, kar ponujajo. Zagotovo se lahko osredotočimo na nekatera ključna področja.

vaš izdelek ali storitev

Ali je to, kar promovirate res dobro, mislimo res dobro? Ali je res tako dobro kot je lahko, za tisto, kar si želite, da je? Časi se spreminjajo in z njimi tudi odločitve potrošnikov o tem, kaj kupujejo. Pomembno je, da se resnično osredotočite na ključne prednosti vašega izdelka ali storitve in ustreznost teh koristi za vaše kupce in potencialne kupce.

Pomagamo vam pri razmišljanju o novih načinih poudarjanja prednosti tega, kar ponujate. Včasih morate misliti "narobe", da bi odkrili nove načine za prodajo tega, kar prodajate.

vaše stranke

Ali resnično veste, kdo so vaše stranke?

Ne zgolj tisti, ki jim želite prodajati, ampak tudi tisti tržni segmenti, na katere morda še niste pomislili ali jih upoštevali. Kako želijo vaši uporabniki, kupci komunicirati z vami? Kako dojemajo vašo blagovno znamko in kaj jim vi zagotavljate? Je vaš poslovni predlog preprosto razumljiv?

vaš tržni pristop

Ste vedno počeli stvari na isti stari način? Morda je to včasih delovalo, a morda je čas za spremembo. Čas je, da malo pretresemo stvari in vidimo, ali lahko vaše podjetje postane bolj uspešno. Tukaj in zdaj je povsem nov svet, ki mu morate slediti!

vaše komuniciranje

Ali ste naredili zemljevid poti, ki jo opravljajo vaši kupci?

Ali hranite vse informacije, ki jih potrebujete o svojih kupcih in potencialnih kupcih? Komunikacija je ključnega pomena za prodajo, v bistvu je v središču prodaje. Pogovarjajte se s pravimi ljudmi, na pravi način, ob pravem času in ustvarjajte najboljše možne priložnosti za prodajo tega, kar ponujate.

naš pristop

Naš pristop je včasih nekoliko drugačen in se je razvijal skozi več kot dvajset let prodaje vsega mogočega - od svinčnikov do motorjev za luksuzne jahte.

Z vami sodelujemo tako, da podpremo vašo prodajo in osvetlimo tri ključna področja, na katera se osredotočite. Prodajni proces mora biti celovito potovanje za vsakogar, ki stopi v stik z vami. Je preprosto, a učinkovito.

iskrenost

Če ne morete biti iskreni do sebe in svojih kupcev, lahko kar takoj tudi odnehate. Creative Nomads želimo delati z ljudmi, ki imajo super izdelke ali storitve za prodajo in potrebujejo pri prodaji malo pomoči. V središču naših nasvetov o prodaji sta celovitost in iskrenost. Vsi vemo, da je na koncu to najboljši pristop.

zasuk limone

Zaupanje prihaja iz prodaje in razvoja lastnega načina, kako to počnemo. Včasih je težko slediti kupcem ali potencialom. Tukaj vam lahko zopet priskočimo na pomoč, z oblikovanjem procesov, ki vam pomagajo narediti pravo stvar vsakič, ko ste v stiku s kupci ali potencialnimi kupci. Potrebno je zaupanje in ni lahko, vendar smo tukaj mi, ki vas lahko podpremo.

Gre za razvoj pristopa „zasuk limone“, s katerim boste našli najboljši način za vašo prodajo. S pomočjo pri razvoju tega pristopa vam bomo pomagali razviti vam lastne načine prodaje.

delavnost

Na koncu koncev se vedno zdi, da več truda, kot ga nekam vložimo, več iz tega dobimo. Pomembno je, da usmerjate svojo energijo na pravi način. V glavi že veste, kaj morate storiti, a je to včasih lažje odložiti. Delajte pametno in trdo, pa boste dobili rezultate. Z vami lahko sodelujemo pri pripravi in umestitvi procesov in strategij, s čimer si zagotovite rezultate, ki si jih zaslužite.

Resnično vam lahko pomagamo pri vaši prodaji in prvi korak je, da stopite v stik z nami in nas vprašate, kaj lahko storimo za vas.

© copyright creative nomads  ltd. 2018 - website design creative nomads - all rights reserved