pregledi

kreativni pregled za 100€ je morebiti razlika med tem, kjer ste zdaj in kjer želite biti

 

Podjetjem prinašamo ustvarjalnost, povsod in vsakodnevno. Naj gre za kreativni pregled vaše spletne strani, vaše blagovne znamke ali vaše prodaje.

Prepričani smo, da ni nujno drago, da vašemu podjetju doprinesemo dobro. Verjamemo le, da je vaš biznis lahko dober, ne samo boljši. Pregled Creative Nomads vaše spletne strani, blagovne znamke ali prodaje je poceni, ker je pošten.

Gre za res preprost predlog. Za 100 evrov dobite ključni prispevek na enem od treh ključnih področij vašega podjetja. To je ogromno ustvarjalnosti za ne prav veliko denarja.

na čem boste danes porabili 100€, da naredite vaš biznis dober?

Kliknite spodaj na eno od možnosti (laho tudi na vse tri), če želite izvedeti več o naši trenutni ponudbi 100-evrskih pregledov Creative Nomads.

pregled spletne strani

Vaša spletna stran je pogosto prvo mesto, kjer ljudje iščejo informacije o vas in o tem, kaj počnete. Tja smo šli tudi mi, da bi izvedeli več o vas in verjetno ste sem prišli tudi vi, da bi izvedeli več o nas. Pozanimajte se o Creative Nomads pregledu spletnega mesta.

več

pregled blagovne znamke

Vaša blagovna znamka govori o vas. Je vaša identiteta. Je popolnoma vse o vas in o tem, kar sporočate kupcem in partnerjem. Naj vam pomagamo ponovno opredeliti vašo blagovno znamko. Naj bo vaša blagovna znamka močnejša. Naj bo vaša blagovna znamka to, kar mora biti.

več

pregled prodaje

Opravili ste vse trdo delo z razvojem izdelka, gradnjo podjetja in blagovne znamke. Kaj zdaj? Najbrž zdaj želite dejansko prodajati! Včasih je to resnično najtežji del. Pri tem vam lahko pomagamo s pregledom vaše prodaje.

več

© copyright creative nomads  ltd. 2018 - website design creative nomads - all rights reserved