podjetje

Creative Nomads smo za svobodo. Za svobodo početja narobnih stvari in izboljševanje tega, kar počnemo.

 

Narobne reči so pogosto prava stvar. Pomagamo vam misliti na način, s katerim lahko poslujete drugače.

 

Nismo konvencionalni in včasih moramo priznati, da so naše ideje malo tam - tam. To je tam, kjer najdemo rešitve in nove načine za poslovanje vseh nas.

 

Vsako podjetje, s katerim sodelujemo, je drugačno, pa vendar vidimo veliko istih izzivov. Ni časa, ni denarja, ni virov in je veliko zmede. To, kar Creative Nomads prinašamo, je nova perspektiva, ki vam pomaga pri reševanju teh težav. Najboljše rešitve niso vedno časovno potratne in ne stanejo vedno veliko denarja.

 

Včasih je vse, kar potrebujete, svež pristop k temu, kar počnete. Creative Nomads ponujamo ta svež pristop.

Kaj je v ozadju Creative Nomads?

 

želja

Želja, da so stvari dobre. Živeti in delati želimo drugače. Drugim hočemo pomagati, da živijo in delajo na drugačen način. Naša želja je, da delamo biznis dober in spreminjamo način poslovanja.

 

dolgčas

Dolgočasi nas pogled na vedno iste rešitve istih problemov. Zakaj se ves čas vse trudi biti tako pravilno? Zakaj vsi vedno iščejo pravilne odgovore? Mi verjamemo v napačno. Želimo si, da bi se podjetja spremenila in postala bolj ustvarjalna v vsem, kar počnejo. Delajte z nami in zadnja stvar na tem svetu, ki jo boste dobili, so vedno isti dolgočasni odgovori.

 

ljubezen

Radi imamo svoje delo in radi delamo z ljudmi, ki želijo biti bolj ustvarjalni v vsem, kar počnejo. Radi vidimo spremembe, radi vidimo navdahnjene ljudi. Ne obljubljamo spremembe vsega, a vsaj začnemo lahko. Tam, kjer vaš posel najbolj potrebuje nekaj ljubezni.

 

Creative Nomads Ltd. je družba s sedežem v Londonu..

© copyright creative nomads  ltd. 2018 - website design creative nomads - all rights reserved