midva

Skupaj sva začela Creative Nomads Ltd. v letu 2017. Večino najinega časa delujeva v Sloveniji, a po potrebi lahko delava kjerkoli na svetu. Delava v slovenskem in angleškem jeziku. Ker sva Slovenka in Anglež, lahko resnično ponudiva slovensko-angleško rešitev za vaše projekte, v materinem jeziku za obe jezikovni področji.

 

Živiva ustvarjalno in delava ustvarjalno ter ponujava novo perspektivo na to, kako delati biznis dober.

'Ali lahko nekdo prosim pojasni, kako sem prišel do tega, da neko sobotno jutro v Sloveniji lupim tono krompirja?!?! '

 

Več kot 20 let sem delal na področju prodaje in trženja na vseh ravneh in na različnih trgih. Na tej poti sem bil umetnik, v skladiščih sem pakiral škatle, delal v trgovini kot tudi z menedežerji in podjetniki. To mi je dalo izkušnje in znanje razumevanja posla in kako ta deluje ali ne deluje. Prav tako me je tudi pripeljalo do tega, da želim spremeniti način, kako posel opravljamo.

Dolgočasim se ob vedno istih rešitvah istih problemov in gledanju istih problemov znova in znova. Rad iščem kreativne rešitve in pomagam ustvarjati dobre stvari v poslu.

Kar se tiče krompirja pa je že druga zgodba…

tom atkins

umetnost | delo | življenje | jadranje

direktor, creative nomads

Ko sem se leta 2000 prvič preizkusila kot svobodnjakinja, sem imela idejo, kako zaslužiti toliko denarja, kot ga potrebujem, s tem, da delam čim manj. Skoraj 20 let kasneje je takole. Trudim se, da delam pametnejše in ne bolj trdo. Počnem tisto, kar ljubim in ljubim tisto, kar počnem ter se vsake toliko časa ugriznem v jezik. Sledim idejam, soustvarjam skupnost in skušam biti luč. Toplo priporočam tudi to, da si človek pri delu nujno dobi buddya.

 

Od radijske postaje, preko direktnega marketinga, oglaševalske agencije, video produkcije, nevladnih organizacij ali korporacij, kreativnega razmišljanja, podjetništva z družbenim učinkom, neformalnega izobraževanja, konceptov, strategij, delavnic, pisanja, aktivizma, potovanj in življenja v tujini. Vse to mi je omogočilo, da razvijem spretnost razumevanja raznolikosti, videnja potenciala in občutek za odkrivanje zanimivih zgodb.

tadeja bučar

besede | misli | vrt | zajtrk

direktorica, creative nomads

© copyright creative nomads  ltd. 2018 - website design creative nomads - all rights reserved