delavnice

sanjajte na veliko

Delavnice se vrtijo okrog izhodišč in mnogo načrtovanja. Gre za uporabo provovrstnih oblikovalskih principov, verjamemo, z zmožnostjo sprejemanja in vključevanja spontanosti. Delavnice so za nas uresničenje čarovnije, ki se zgodi, ko pridejo ljudje skupaj. Ko si delijo, izmenjujejo, prispevajo, raziskujejo, ekspreimentirajo in se učijo drug od drugega.

namen

zakaj izvajate delavnico?

kakšna je vloga udeležencev?

kaj od delavnice pričakujete?

kako ste delavnice izvajali doslej?

kje vidite, da potrebujete največ pomoči?

kaj je sprememba, ki jo želite doseči?

Z vami se srečamo za oblikovanje izhodišč delavnice, kjer vas vodimo skozi izbrana vprašanja, da si razjasnimo in popolnoma razumememo cilje delavnice.

proces

Gre za ravnovesje med dobrim počutjem udeležencev in rezultati, za katere si prizadevamo. Veliko truda in energije vložimo v vzpostavitev varnega prostora za vse, ki se delavnic udeležijo. Smisel delavnic je prispevek udeležencev in ljudje se razlikujemo po načinih, kako lahko prispevamo.

Zato smo orodja, pristope in metode, ki jih uporabljamo za vodenje delavnic, z leti razvili v edinstven slog moderiranja po meri.

Združujemo znanje dizajn razmišljanja, načela neformalnega izobraževanja, metode Edwarda de Bona, kanvas poslovnega modela (z družbenim učinkom), jam session, igranje, prezentiranje, pičanje, hitro izdelavo prototipov in zelo pomembne intuitivne vaje za osvetljevanje

rezultatov

Lahko imate jasno vizijo o tem, kaj potrebujete kot rezultat, lahko pa vam pomagamo pri določanju rezultatov. Pomembno je, da z vodenjem in prilagajanjem celotnega procesa sledimo in smo usmerjeni k rezultatom.

Verjamemo, da je rezultate potrebno meriti na lestvici med minimumom in velikimi sanjami.

© copyright creative nomads  ltd. 2018 - website design creative nomads - all rights reserved