branding

vaša najboljša zgodba

Blagovna znamka je miselni dokument v naših glavah. Je tako mnogo več kot zgolj logo, slogan, tipografija in oblike ali barve. Blagovna znamka vsebuje vse ključne elemente vašega izdelka ali storitve.

Blagovna znamka je način, kako se javite na telefon, kako sodelavci govorijo o vas, kakšen je glasbeni izbor v vašem prostoru ali na dogodku.

Blagovna znamka je vse, kar počnete, kar ste storili in kar še boste naredili.

Blagovna znamka pripada ljudem. Je vsakogaršnja bližnjica do nakupne odločitve. Zavestno ali ne. Mnogokrat nezavedno. A stvari se spreminjajo in spreminjamo se tudi mi. Hočemo vedeti stvari, hočemo razumeti, hočemo videti, kaj sta smisel in bistvo.

Ljudje se vse bolj zavedamo, da pravzparav vsaka naša nakupna izbira vpliva na svet in ga tudi spreminja.

Hočemo pa dober svet, kajne? Blagovna znamka je odnos do nečesa. Je vaše vedenje. Je vsak vaš korak. Je vaša ključna dobrina. Vaša blagovna znamka ste vi. In ima neznatno vrednost.

osvetlimo vam vašo blagovno znamko

Tudi majhno podjetje je lahko velika blagovna znamka. Velike blagovne znamke pa spreminjajo stvari in lahko spremenijo tudi svet. Creative Nomads želimo pomagati pri gradnji blagovnih znamk, ki omogočajo dober svet. Pridružite se nam in nam dovolite osvetliti vaše priložnosti, skrite bisere ali neprijeten hrup.

Vaša blagovna znamka zadeva čustva.

HKako želite, da se ljudje počutijo, ko so v stiku z vašo blagovno znamko? Neumno? Kot to počnejo številne blagovne znamke? Neizpolnjeno? Ne!

Vi hočete graditi blagovno znamko, ki ljudjem omogoča občutiti nekaj večjega kot so oni sami. Postavite se za zgled vaših prepričanj in tega, za čemer stojite.

vrednote, namen, poslanstvo, zavzemanje

Ne morete se izogniti temu, kar v resnici ste in kaj v resnici hočete. Vse se začne pri tem, v kaj res verjamete, katere so vaše vrednote in kaj vas zjutraj spravi iz postelje in poskrbi, da nadaljujete svoje početje. Vaš namen opredeljuje vaše poslanstvo in s tem vam pomagamo opredeliti identiteto vaše blagovne znamke.

naša naloga je priti do bistva

Vaša zgodba je že tam, le čaka še na to, da jo odkrijemo in razodenemo. Če hočete pripovedovati svojo najboljšo zgodbo, morate vedeti, kdo v resnici ste. Izprašali vas bomo s števiiiiiilnimi vprašanji. Mnoga izmed njih so narobe.

Je nekaj takega kot zaslišanje. Je zelo intimno.

A le na takšen način vam lahko pomagamo pripovedovati vašo najboljšo zgodbo. Zaupajte nam in nam dajte priložnost, da verjamemo v vas..

aha, še nekaj bi radi dodali …

Ni pomembno, kako dolgo ste že na trgu. Morda že več kot petdeset let, a morebiti še vedno ne pripovedujete svoje zgodbe na najboljši možen način. Možno je, da še vedno nimate najboljše blagovne znamke. Creative Nomads ji lahko dodamo vrednost.

Naj vaša blagovna znamka postane najbolj dragocena dobrina, ki jo imate.

Je čas, da vašo blagovno znamko ponovno odkrijete? Naj vam Creative Nomads pomagamo pripovedovati zgodbo, ki bi jo morali pripovedovati.

© copyright creative nomads  ltd. 2018 - website design creative nomads - all rights reserved